top of page
Hair Dying

PROFESSIONEL
HÅRFARVNING

Den klassiske lækre helfarve

Ønsker du et lækkert, tidløst og frisk nyt look til dit hår? Så er helfarvning måske lige det du har brug for. Helfarvning kan nemlig hjælpe dig med at finde dit udtryk og puste noget liv ind i dine lokker. Helfarvning er bare en klassiker og her i salonen har vi rigelig erfaring med alle typer hårfarvning fra de mest almindelige farver, til de mere vovede, så du kan føle dig tryg, når du bestiller en tid eller sidder i stolen.

Helfarvningen dækker hele dit hår med den farve, du vælger. 
Det er opdelt i tre kategorier. Først og fremmest midlertidig farve, der falmer gradvist, når du vasker dit hår og ældes flot over tid. Dernæst farvelægning, der er tættere på din basisfarve og giver den glans og endelig den permanente farvning, der pr. definition er forbliver i håret til det er groet ud. Det er perfekt til at skjule grå hår eller ændre din farve en gang for alle.

Jeg har mange års erfaring med alle typer af hårfarvninger, til alle typer af hår, hvilket betyder, at jeg godt tør love en flot professionel helfarvning med markedets bedste og mest miljørigtige produkter.
 

Blonde Hair Model

Reflekser og striber i håret

haarfarvning-striber.jpg

Lyse striber og reflekser i håret giver dit hår det ekstra glans og farvespil mange ønsker sig. Specielt hvis du har en meget ensfarvet hårfarve, kan lyse striber eller reflekser være lige det pift der skal til for at give nyt liv og look til håret.

Der er mange måder at farve håret på og tilføre din frisure og din hårfarve en ekstra dimension. Reflekser og lyse striber har længe været anset som klassiske frisør teknikker, der lige giver dit hår det ekstra liv det fleste ønsker.

Jeg lover jeg nok skal få det bedste frem i dit hår, hvis du drømmer om en hårfarve der er lettere og mere levende.

Hvis du skal have reflekser eller striber i håret, så anbefaler jeg altid en supplerende hårkur eller glossing, der gør håret helt fugtmættet og lækkert. Så tag et kig ind i salonen.
 

Få smukke overgange i håret med Ombre

Ombre er faktisk et fransk ord, der betyder at skygge eller skygge.

 

Farve teknikken giver dit hår en gradering fra mørkere rødder til lysere ender. Normalt laver jeg overgangen gradvist over ca. en til to tredjedel af dit hår, så du ender med en blød næsten naturlig farveovergang.

For at opnå et smukt farvespil i hårfarven backcomber jeg dele af håret under farvningen for at farvningen ikke bliver for ensartet, hvilket sikre at farvningen bliver en mere naturlig stil. 

 

Ombre farvning teknikken er en af ​​de tidligere gradient teknikker, der stadig er populær i dag,  selvom det nu langsomt ændrer sig til det, der er kendt som Sombre.

 

Sombre-farvning har en mere subtil gradering fra rødder til ender. Nøglen er brugen af ​​flere farver fra den mørke nuance af dine rødder.

 

Tænk på toner, der kun er nogle få nuancer lysere og et par nuancer mørkere end din naturlige basisfarve. Ved subtilt at væve dem ind gennem længderne får du mindre pludselig kontrast i enderne. Hvis du er i tvivl om det er noget for dig så kontakt mig endelig.

haarfarvning-Ombra.jpg

Dip Dye farvning med VILD effekt!

dipdye.jpg

En Dip Dye-effekt på dit hår har ingen graduering af farver, som det opnås med en Ombre- eller Balayage farvning.

I stedet skaber det en ret dramatisk linje. Dit hår vil bogstaveligt talt se ud som om det er dyppet ned i en gryde med hårfarve, hvilket giver en dramatisk effekt. 

Bruges normalt med lysere levende farver eller toner som f.eks. Blå lyserød eller pastelfarver. Anvendes på den nederste tredjedel eller bare dine hårspidser. For at opnå en meget stærk kontrast på de nederste spidser af dit hår. Vildt fedt look til de modige!

Dip Dye-farve udseendet fungerer ekstremt godt på boblængde og længere hår, især på stumpe haircuts.
 

Balayage hårfavning - en af tiden store trends

Balayage et fransk ord, der betyder at feje eller male. Balayage er en teknik, hvor jeg med løs hånd giver dit hår naturlige highlights, der som ordet betyder, pensles ind i håret med løse strøg. Det giver et smukt resultat med farvespil af forskellige toner i din hårfarve, så det giver det rette velplejede og alligevel ”tilfældige” look, som om du lige er vendt hjem fra en ferie med masser af sol, hvor solen har afbleget håret lidt forskellige steder.

 

Et Balayage-look til dit hår tager sig ekstra godt ud, hvis du har et hoved af naturlige løse krøller eller bølger. Som i lyset vil du se farvevariationerne krølle gennem dit hår.

 

En Balayage-farve starter højere op i dit hår, end hvis du havde en Ombre-effekt. Udseendet er en gradvis blanding af farve fra nær hovedets rødder til en stærkere og mere intens farve i enderne.

 

Jeg har efterhånden lang erfaring med balayage, og mestrer den kreative teknik, så de naturligt penslede striber i håret fremhæver dine bedste ansigtstræk.

haar-farve_edited.jpg

Toning - til dig der ønsker den helt perfekte farve

haarfarvning-toning.jpg

Jeg anbefaler en toning i forbindelse med farvning og blegning i salonen for at sikre det endelige resultat er perfekt.
 

Grunden til jeg anbefaler en toning i forbindelse med din hårfarvning, er at hår (især brunetter) har en naturlig underliggende tone som oftest er rødlige messing nuancer og ved at give håret en toning så justere man hårfarven for at opnå det helt rigtige resultat på hårfarvningen. Det lyder måske lidt teknisk men tro mig det giver resultater du glad for.

Glossing - lipgloss for håret.

Det giver en lækker glans og du kan selv vælge hvilken nuance det skal være. Det minder om en toning men den er hurtigere ude af håret igen.

 

Så hvis du har et ønske om at ændre lidt i farverne i løbet af tiden, er denne glossing/lipgloss genialt, specielt i vintermånederne kan den virkelig gøre noget for hvor lang tid din nye hårfarve ser strålende ud.

blonde hair

Blending - Perfekt til grånende hår

Stylish Hairstyle

Blending er en meget mild form for hårfarvnings teknik. Resultatet vil vise sig mere som skygger af hårfarve toner i din naturlige hårfarve og dermed er der ingen udgroning når håret vokser. 

 

Teknikken bruges oftest til de gråhårede, der enten føler sig farveløs eller til dem der der har mange forskellige grå nuancer som gerne vil ensarte farven.

Hårfarvning på Amager?

Jeg har løbende taget billeder af mit arbejde som du er meget velkommen til at kigge på, på min Instagram og på min facebook side.

Ring eller book online og få dit hår til at se fantastisk og sundt ud!

Tlf. nr. 32543012

Resized_20190919_092704_edited.png
bottom of page