top of page

Frisør Amager

NIVI MARTINS

Leder du efter en brand dygtig og professionel frisør på Amager? Så kan jeg som din frisør på Amagerbrogade i den grad hjælpe dig. Hos mig kan du forvente høj kvalitet og godt håndværk, og jeg glæder mig til at indfri dine hår ønsker. I min salon på Amager kan du se frem til god stemning, hygge og naturligvis smukt hår.

​Jeg tilbyder i salonen

Når du kommer ind i min salon på Amager så kan du forvente en passioneret frisør det stræber efter at give dig en ekstraordinær frisør oplevelse. Du kan forvente at få konstruktiv rådgivning inden, under og efter din behandling. Her i salonen på Amager sætter jeg pris på den gode samtale om dit hår og dit udtryk, så du opnår det helt rigtige look for dig. 

 

Du kan forvente at jeg naturligvis er opdateret på de seneste hårtrends, hårfarve teknikker og frisurer, som du kan blive inspireret af, når du besøger salonen. Som den professionelle håndværker jeg er inden for frisørbranchen så kan du forvente en behandling i særklasse, da det er mit frisør håndværk, du går ud med fra salonen og jeg sætter en ære i perfektion.

Resized_20190919_092704.jpg

Flexibel frisør på Amager

Det er dine behov og ønsker der er i højsædet hos mig og jeg er meget flexibel i hvad der kan lade sig gøre, omvendt så vil jeg til hver en tid give dig min professionelle vurdering hvis jeg kan se dine ønsker til en klipning, farvning etc. ikke passe til dit hår. Så kan du nemlig tage en beslutning ud fra et oplyst grundlag.   

 

Jeg håber du har lyst til at komme ind i salonen og lade mig forkæle dig med god service og hår klipning i særklasse i hjertet af Amager

Blow Out

Frisør priser på Amager

Dameklip

DKK 399,00

Herreklip

DKK 299,00

Børneklip

DKK 215,00

Olaplex stand alone

DKK 449,00

Farvning

DKK 399,00

Striber

DKK 449,00

Farve bryn eller vipper

DKK 150,00

Bryn og vipper

DKK 210,00

Permanent

DKK 799,00

Opsætning

DKK 800,00

Dette er fra priser, da alle har forskelligt hår.

Afbudspolitik: Du kan op til 12 timer aflyse din frisørtid, derefter tager jeg et gebyr på 50% af behandlingen. 

bottom of page